IZRADA LOGOTIPA

Logo ili logotip je zaštitni znak koji će Vas pratiti i identificirati od prvog dana poslovanja. Logotip mora biti vizualno upečatljiv, smislen i u skladu s nišom u kojoj poslujete. Svaki novi biznis započinje jedinstvenim logom!

Ili idi na

Kako jedinstven logotip može pomoći Vašem biznisu?

Izrada logotipa uvijek je bio izazovan posao za grafičkog dizajnera. No, danas je to posebice izraženo. Naime, razvojem interneta i povećanjem prisutnosti svih relevantnih aktera na online tržištu, potreba za jedinstvenim vizualnim identitetom, koji će Vas izdvojiti od konkurencije, nikad nije bila veća.

Logotip je prva i najvažnija stavka vizualnog identiteta Vašeg brenda. Dobro osmišljen i kvalitetno dizajniran logo šalje pozitivnu poruku i o njegovom vlasniku (ali i dizajneru!).

Znate li koji je logotip Facebooka, Amazona, AirBnba, Mercedesa ili Borova? Vjerujemo kako znate. No, to nije niti čudno: svaka reklamna poruka ovih ili drugih poznatih tvrtki završava njihovim brendiranim logom.

Dakle, Vaš logo bit će sveprisutan. Stoga, ne dopustite da cijena izrade logotipa utječe na Vašu odluku o odabiru agencije kojoj ćete dodijeliti Vaš projekt.

Dobar logo mora biti:

VIZUALNO PRIVLAČAN

S JASNOM PORUKOM

U SKLADU S BIZNISOM

LAKO PAMTLJIV

Proces izrade logotipa za klijenta

IDEJA

Ideja za logotip može doći od Vas ili nas. Cijena je ista. Početnu ideju razradit ćemo u nekoliko dizajnerskih smjerova. Nakon što odredite koji smjer najviše odgovara Vašim potrebama, krećemo u realizaciju budućeg logotipa.

REALIZACIJA

U ovoj fazi šaljemo nekoliko varijacija prethodno odobrenog logotipa. Naravno, prije konačnog dizajna, Vaš budući logo proći će i do nekoliko revizija.

N

ISPORUKA

Finalizirani logotip šaljemo u nekoliko veličina, kako bi odgovarao svim avatarima internetu (npr. profilna ili cover slika na Facebooku, Twitteru i sl.). Po potrebi, logo isporučujemo i u različitim formatima (.jpg, .png, .svg i dr.).

Dobar logo mnogo govori i o njegovom vlasniku. Naručite svoj logotip još danas!

Izrada logotipa Vaš je prvi dodir s grafičkim dizajnom

…ali nije i posljednji!

Želite implementirati Vaš novi logotip na vizitke, brošure, letke ili u sklopu infografike? Posjetite našu podstranicu za grafički dizajn i odaberite uslugu dizajna koja Vam najviše odgovara!

Također, predlažemo Vam da pogledate i naše preostale web usluge:

Izrada web stranica

Kvalitetna web stranica zlata vrijedi. To je prostor na internetu koji pripada isključivo Vašem brendu. Uz moderan CMS, samostalna izmjena sadržaja na web stranici nikad nije bila lakša.

SEO optimizacija

Optimizacija web stranice osigurava bolju poziciju stranice u rezultatima pretraživanja na Googleu. Bolja pozicija jamči i veći broj posjetitelja stranice te, posljedično, bolje rezultate prodaje.

Optimizacija konverzije

Konverzija je pojam koji označava željenu radnju posjetitelja na web stranici. Svrha optimizacije konverzije je povećanje prodaje, registracije korisnika, pretplata na newsletter ili bilo koje druge radnje na stranici.

Google Ads (Adwords)

Oglašavanje na Google tražilici najefikasniji je oblik internet marketinga: oglasi se prikazuju samo onim korisnicima koji pretražuju zadane ključne riječi, a oglašavanje se plaća po kliku na oglas (PPC marketing).

Društvene mreže

Marketing na društvenim mrežama nikad nije bio efikasniji. Oglašavanje se plaća po impresiji ili kliku na oglas, a publiku je moguće ciljati ovisno o parametrima poput dobi, spola, mjesta, interesa i dr.

Email marketing

Email ili newsletter marketing jedan je od najisplativijih marketinških kanala na internetu. Po vrlo povoljnim cijenama, redoviti se newsletter šalje isključivo korisnicima koji su pristali primati ga.

Content marketing

Content marketing je marketing pomoću sadržaja. Kvalitetan sadržaj dominira internetom i njegova marketinška vrijednost je ogromna. “Content is King“, s pravom kažu stručnjaci za marketing.

Upravljanje reputacijom

Online reputacija gradi se i jača izravnom komunikacijom s postojećim i budućim kupcima Vaših proizvoda i usluga: na društvenim mrežama, forumima, stranicama za recenzije, blogovima itd.