Select Page

Web

budućnosti

 

a. Web dizajn i optimizacija

Svaku web stranicu dizajniramo sukladno potrebama naših klijenata, te pri tome ne koristimo gotove WordPress predloške (eng. WordPress Templates).

Prilikom izrade web stranice, posebnu pažnju poklanjamo On-Page SEO, tj. optimizaciji web stranice. Optimizacija se odnosi na pravilno planiranje mape linkova (eng. Sitemap), ključnih riječi (eng. Keywords), naslova na web stranici (eng. Headings), META oznaka (eng. META Tags) i drugih SEO parametara.

Kvalitetno izvedena i dobro optimizirana web stranica, ne samo da povećava konverziju Vaših klijenata (eng. Conversion Rate), već i ZNATNO smanjuje trošak online marketinga!

IZRADA WEB STRANICA

Dizajn i razvoj responzivne web stranice s ugrađenim sustavom za samostalno upravljanje sadržajem (eng. CMS – Content Management System).

SEO OPTIMIZACIJA

Sveobuhvatna analiza te On-Line i Off-Line optimizacija web stranice (eng. SEO – Search Engine Optimization).

SEO usluge uključuju i detaljan izvještaj o ponašanju korisnika na web stranici: na kojim se podstranicama najviše zadržavaju, koje elemente na stranici najviše klikaju, kako navigiraju cjelokupnom web lokacijom i dr. (eng. Heatmaps).

OPTIMIZACIJA KONVERZIJE

Jedan od ciljeva SEO optimizacije je povećanje broja posjetitelja na web stranici. S druge strane, svrha optimizacije stope konverzije je povećanje broja RADNJI posjetitelja na web stranici (eng. CRO – Conversion Rate Optimization).

Radnja može biti: prodaja proizvoda u web shopu, registracija novih korisnika, klik na određeni gumb i sl.

b. Internet marketing

Internet marketing dio je šireg konteksta, tj. digitalnog marketinga. No, za razliku od potonjeg, ovaj tip marketinga ograničen je na online svijet – web. Oglašavanje na internetu ne treba olako shvatiti. Iako su mnoge usluge internetskog marketinga relativno dostupne široj javnosti, važno ih je pravilno koristiti. U suprotnom, online marketing mogao bi postati neisplativa investicija, a Vaš brend ne bi postigao vidljivost kakvu zaslužuje.

GOOGLE ADWORDS

Oglašavanje Vaše web stranice na vrhu Google tražilice (eng. PPC – Pay-Per-Click Marketing).

Ovo je najefikasniji oblik internetskog marketinga!

Plaća se po učinku (tj. kliku na Vaš oglas), a potrošnju budžeta moguće je kontrolirati tijekom kampanje.

DRUŠTVENE MREŽE

Marketing na društvenim mrežama vrlo je efikasan način promoviranja Vašeg poslovanja (eng. SMM – Social Media Marketing). Posebice, oglašavanje na Facebook-u.

No, osim oglašavanja na mrežama, važan je i tzv. community management, odnosno upravljanje poslovnim stranicama i profilima na društvenim mrežama.

EMAIL MARKETING

Email marketing podrazumijeva sljedeće:

1. Stvaranje email baze potencijalnih kupaca (eng. Lead Generation).

2. Kreiranje adekvatnog sadržaja i upravljanje newsletter kampanjom (eng. Newsletter Campaign).

3. Mjerenje rezultata kampanje i optimizacija prodaje Vaših proizvoda i usluga (eng. Conversion Optimization).

CONTENT MARKETING

Kreiranje kvalitetnog i ciljanog sadržaja: članaka na blogu, infografika, video prezentacija i dr. (eng. Content Marketing).

Kvalitetan i dobro prezentiran sadržaj često je efikasniji (i dugotrajniji!) čak i od plaćenog marketinga, jer izravno privlači potencijalne kupce na Vašu web lokaciju.

*** POPULARNO!

c. Upravljanje reputacijom na internetu

(eng. Online Reputation Management)

Znate li što internet govori o Vama i Vašem brendu?

Mi znamo.

Saznajte što Vaši klijenti govore o Vašim proizvodima i uslugama na javnim forumima, blogovima i društvenim mrežama. Uključite se u razgovor i upravljajte svojom reputacijom na internetu.

d. Grafički dizajn

Prvi dojam je najvažniji, a osmišljavanje vizualnog identiteta neizostavan je dio procesa dizajniranja kvalitetne web stranice. No, primjena grafičkog dizajna više nije ograničena samo na Vašu web stranicu. Dizajniranje brendiranih slika, infografika i kratkih video prezentacija spremnih za objavu na društvenim mrežama ili u sklopu newsletter kampanje, danas je sastavni dio svakog uspješnog digitalnog marketinga.

IZRADA LOGOTIPAOSTALE USLUGE

RADOVI

Beauty Lab

Beauty Lab je moderno uređen salon za ugradnju umjetnih noktiju i profesionalno šminkanje u centru Zaprešića. Moderan interijer podrazumijeva i modernu web stranicu smile.

Audax Partners

Audax Partners nezavisna je konzultantska kuća registrirana u Republici Hrvatskoj. Uz ozbiljnu djelatnost, dolazi i ozbiljna web stranica.

Brekalo Design

Brekalo Design je tvrtka za sve tipove grafičkog dizajna. Osim standardnih usluga dizajna, u ponudi imaju izradu karikatura i maketa po narudžbi.

All Seasons Croatia

All Seasons Croatia je booking stranica za iznajmljivanje privatnog smještaja u Hrvatskoj. Web stranica ovog tipa zahtijeva detaljnu optimizaciju (SEO), adekvatno oglašavanje na Google-u (AdWords) i kontinuiranu promociju na društvenim mrežama.

Zašto Mediteranija?

HOLISTIČKI PRISTUP PROJEKTU

Mnoge digitalne agencije u Hrvatskoj izrađuju dobre web stranice. No, često zanemaruju ono što nije dio samog procesa web dizajna (najčešće SEO optimizaciju stranice!). To u konačnici rezultira neuspješnim web projektom u cjelini, povećava troškove digitalnog marketinga i smanjuje profitabilnost Vašeg poslovanja (eng. ROI – Return On Investment). Nama je svaki dio Vašeg web projekta važan. Svjesni smo kako samo holistički pristup projektu može donijeti željene rezultate i pozicionirati Vas na vrlo zahtjevnom online tržištu.

LICENCIRANI PROGRAMI ZA RAD

Većina programa i alata koje koristimo za izradu web stranica, SEO optimizaciju i internet marketing je – plaćena! Možda Vam se čini neobičnim što ističemo ovaj podatak, no razmislite još jednom. Ogroman broj besplatnih i lako dostupnih programa (eng. Free Software), omogućio je agencijama i freelacerima velike uštede na “radnom materijalu”. Sigurni smo kako ste svjesni da usluge izvršene upotrebom takvih programa često rezultiraju nekvalitetno odrađenim projektom.

PROFESIONALNO IZVJEŠTAVANJE

SEO optimizacija web stranice i internetski marketing kompleksne su usluge. No, izvještavanje o napretku u tim područjima ne mora biti. Znamo kako je Vaše vrijeme dragocjeno i ne želimo da ga trošite na tumačenje suhoparnih brojki. Naša izvješća su profesionalna, čitljiva i lako se tumače.

Zadovoljni ste viđenim?
ZATRAŽITE PONUDU