GRAFIČKI DIZAJN

Pogledajte ovu web stranicu. Sve što vidite djelo je grafičkog dizajnera: uvodni logotip, kombinacija boja i fontova, dizajn elemenata (npr. gumbi) itd. Grafički dizajn širok je pojam i obuhvaća sve od izrade logotipa, vizitki, brošura i letaka, pa do dizajna infografike, vektorskih slika ili kompletnog korisničkog sučelja (eng. UI – User Interface).

ili idi na

Dizajn u službi Vašeg brenda

Iliti vizualni identitet : – )

Bez obzira je li Vaše poslovanje vezano uz internet ili je pak riječ o tzv. “fizičkom” biznisu putem poslovnica (eng. Brick and mortar), sigurni smo kako ste već upoznati s nekim oblikom grafičkog dizajna. Primjerice, Vaš službeni pečat tvrtke, iako jednostavan, dizajnerski je uradak.

S druge strane, kad govorimo o dizajnu u online svijetu, mogli bismo zaključiti kako isti čini polovicu interneta. Drugu polovicu čini, korisniku nevidljivi, kôd.

Posao dizajnera je uskladiti kombinacije boja i fontova na Vašoj web stranici, odrediti oblik i veličinu elemenata, osigurati adekvatan raspon između tih elemenata, dizajnirati promotivni materijal za stranicu i dr.

Grafički dizajner pak izrađuje jedinstvene logotipove, letke i brošure, vizitke, infografike, plakate, bannere itd.

Sve navedeno čini VIZUALNI IDENTITET Vašeg brenda. Ljudi su vizualna bića i najbolje percipiraju i pamte ono što vide. Stoga, kao što smo i u naslovu naveli, dizajn mora biti u službi Vašeg brenda!

Usluge grafičkog dizajna

Popis usluga:

LOGOTIPI

VIZITKE

LETCI

BROŠURE

POZIVNICE

ZAHVALNICE

ČESTITKE

INFOGRAFIKE

BANNERI

KALENDARI

PLAKATI

POSTERI

Kupci su vizualna bića. Stoga, kvalitetno osmišljen vizualni identitet ima veliku ulogu u promociji Vašeg brenda.

Izgradite vizualni identitet pomoću profesionalnog grafičkog dizajna

Želite osigurati optimalan izlazak na konkurentno online tržište? Mediteranija je digitalna agencija koja pokriva sve relevantne segmente Vašeg prisustva na internetu. Izrađujemo kvalitetno optimizirane web stranice te pružamo usluge digitalnog marketinga i community managementa.

Stoga, predlažemo Vam da pogledate i naše preostale web usluge:

Izrada web stranica

Kvalitetna web stranica zlata vrijedi. To je prostor na internetu koji pripada isključivo Vašem brendu. Uz moderan CMS, samostalna izmjena sadržaja na web stranici nikad nije bila lakša.

SEO optimizacija

Optimizacija web stranice osigurava bolju poziciju stranice u rezultatima pretraživanja na Googleu. Bolja pozicija jamči i veći broj posjetitelja stranice te, posljedično, bolje rezultate prodaje.

Optimizacija konverzije

Konverzija je pojam koji označava željenu radnju posjetitelja na web stranici. Svrha optimizacije konverzije je povećanje prodaje, registracije korisnika, pretplata na newsletter ili bilo koje druge radnje na stranici.

Google Ads (Adwords)

Oglašavanje na Google tražilici najefikasniji je oblik internet marketinga: oglasi se prikazuju samo onim korisnicima koji pretražuju zadane ključne riječi, a oglašavanje se plaća po kliku na oglas (PPC marketing).

Društvene mreže

Marketing na društvenim mrežama nikad nije bio efikasniji. Oglašavanje se plaća po impresiji ili kliku na oglas, a publiku je moguće ciljati ovisno o parametrima poput dobi, spola, mjesta, interesa i dr.

Email marketing

Email ili newsletter marketing jedan je od najisplativijih marketinških kanala na internetu. Po vrlo povoljnim cijenama, redoviti se newsletter šalje isključivo korisnicima koji su pristali primati ga.

Content marketing

Content marketing je marketing pomoću sadržaja. Kvalitetan sadržaj dominira internetom i njegova marketinška vrijednost je ogromna. “Content is King“, s pravom kažu stručnjaci za marketing.

Upravljanje reputacijom

Online reputacija gradi se i jača izravnom komunikacijom s postojećim i budućim kupcima Vaših proizvoda i usluga: na društvenim mrežama, forumima, stranicama za recenzije, blogovima itd.