WEB DIZAJN I MARKETING

Web dizajn, razvoj i optimizacija

Svaku web stranicu ili web shop dizajniramo sukladno potrebama klijenta, te pri tome ne koristimo gotove predloške (eng. Templates).

Prilikom izrade web projekta, posebnu pažnju poklanjamo On-Page SEO, tj. optimizaciji web stranice. Optimizacija se odnosi na pravilno planiranje i implementaciju mape linkova (eng. Sitemap), ključnih riječi (eng. Keywords), naslova na web stranici (eng. Headings), META oznaka (eng. META Tags) i drugih SEO parametara.

Kvalitetno izvedena i dobro optimizirana web stranica rezultirat će većim brojem posjetitelja i konverzija (npr. kupnja proizvoda u web shopu), te znatnim smanjenjem Vaših izdataka za online marketing.

IZRADA WEB STRANICA

Dizajn i razvoj responzivne web stranice s ugrađenim sustavom za samostalno upravljanje sadržajem (eng. CMS – Content Management System).

SEO OPTIMIZACIJA

On-Page i Off-Page optimizacija omogućit će bolju poziciju web stranice na Google tražilici i veći broje posjetitelja stranice (eng. SEO – Search Engine Optimization).

OPTIMIZACIJA KONVERZIJE

Optimizacija stope konverzije (eng. CRO) osigurat će veći broj ciljanih radnji posjetitelja na web stranici – npr. kupnja proizvoda ili slanje upita.

Pogledajte Zadnji Projekt

Poka Nails je web trgovina za materijal i opremu za umjetne nokte. U sklopu trgovine nalazi se i Poka Oglasnik salona ljepote!

Internet marketing

Internet marketing dio je šireg konteksta, tj. digitalnog marketinga. No, za razliku od potonjeg, ovaj tip marketinga ograničen je na online svijet – web. Iako su mnoge usluge internetskog marketinga relativno dostupne naprednijim korisnicima interneta, važno ih je pravilno koristiti. Oglašavanje na internetu zahtijeva pristup kvalitetnim marketinškim programima za izradu, praćenje i analizu kampanja, te poznavanje najnovijih trendova. U suprotnom, online marketing mogao bi postati neisplativa investicija, a Vaš brend ne bi postigao vidljivost kakvu priželjkujete.

GOOGLE ADS

Oglašavanje Vaše web stranice ili web shopa na vrhu Google tražilice (eng. PPC – Pay-Per-Click).

Ovo je najefikasniji oblik internet marketinga!

Plaća se po učinku (tj. kliku na Vaš oglas), a potrošnju budžeta moguće je kontrolirati tijekom cijele Google Ads kampanje.

Rezultati oglašavanja su mjerljivi i omogućuju, ukoliko je potrebno, promptnu prilagodbu Google Ads oglasa.

EMAIL MARKETING

Email marketing podrazumijeva sljedeće:

1. Stvaranje email baze potencijalnih kupaca (eng. Lead Generation).

2. Kreiranje adekvatnog sadržaja i upravljanje newsletter kampanjom (eng. Newsletter Campaign).

3. Praćenje tijeka kampanje, mjerenje rezultata, te optimizacija konverzije primatelja Vašeg newslettera.

CONTENT MARKETING

Kreiranje originalnog sadržaja za ciljanu publiku (eng. Content Marketing). Sadržaj može biti članak na blogu, slika, infografika, e-knjiga, video prezentacija itd.

Kvalitetan sadržaj često je efikasniji (i dugotrajniji!) čak i od plaćenog marketinga, jer izravno privlači potencijalne kupce na Vašu web stranicu. Također, pozitivno utječe i na konverziju posjetitelja.

*** POPULARNO!

Društvene mreže

MARKETING DRUŠTVENIH MREŽA

Oglašavanje na društvenim mrežama vrlo je efikasan način promoviranja Vašeg poslovanja (eng. SMM – Social Media Marketing).

DETALJI

FACEBOOK OGLASI

Najbolja društvena mreža za marketing je Facebook. Oglašavanje na Facebooku je ciljano, efikasno i povoljno. Posebice za lokalni biznis.

DETALJI

COMMUNITY MANAGEMENT

Osim direktnog marketinga na društvenim mrežama, važan je i tzv. Community Management, odnosno upravljanje poslovnim stranicama i profilima tvrtki i brendova.

DETALJI

Upravljanje reputacijom na internetu

Upravljanje online reputacijom (eng. Online Reputation Management) podrazumijeva otkrivanje i praćenje što kupci pišu i govore o Vašoj tvrtki, zaposlenicima, proizvodima i uslugama diljem interneta: na informativnim portalima, stranicama za recenzije, forumima, privatnim blogovima i društvenim mrežama. Uključite se u konverzaciju i zaštite online imidž Vašeg brenda.

Upravljanje reputacijom na internetu odgovoran je posao i zahtijeva cijeli set marketinških vještina i programa.

GRAFIČKI DIZAJN

Prvi dojam je najvažniji, a osmišljavanje vizualnog identiteta neizostavan je dio procesa dizajniranja kvalitetne web stranice. No, primjena grafičkog dizajna više nije ograničena samo na Vašu web stranicu. Dizajniranje brendiranih slika, infografika, e-knjiga, animiranog video sadržaja (eng. whiteboard animation) i kraćih video prezentacija ili tutorijala spremnih za objavu na društvenim mrežama te u sklopu newsletter kampanje, danas je sastavni dio svakog uspješnog digitalnog marketinga.

TREBATE VRHUNSKI LOGOTIP?

Zašto Mediteranija?

HOLISTIČKI PRISTUP PROJEKTU
Pročitaj više

Mnoge digitalne agencije u Hrvatskoj izrađuju dobre web stranice i web shopove. No, često zanemaruju ono što nije dio samog procesa web dizajna (najčešće SEO optimizaciju stranice!). To u konačnici rezultira neuspješnim web projektom u cjelini, povećava troškove digitalnog marketinga i smanjuje profitabilnost Vašeg poslovanja (eng. ROI – Return On Investment). Nama je svaki dio Vašeg web projekta jednako važan. Svjesni smo kako samo holistički pristup projektu može donijeti željene rezultate i pozicionirati Vas na vrlo zahtjevnom online tržištu.

LICENCIRANI PROGRAMI ZA RAD
Pročitaj više

Većina programa i alata koje koristimo za izradu web stranica, SEO optimizaciju i internet marketing je – plaćena! Možda Vam se čini neobičnim što ističemo ovaj podatak, no razmislite još jednom. Ogroman broj besplatnih i lako dostupnih programa (eng. Free Software ili Freemium), omogućio je agencijama i freelacerima velike uštede na “radnom materijalu”. Sigurni smo kako ste svjesni da usluge izvršene upotrebom takvih programa često rezultiraju nekvalitetno odrađenim projektom.

PROFESIONALNO IZVJEŠTAVANJE
Pročitaj više

SEO optimizacija web stranice i internetski marketing kompleksne su usluge. No, izvještavanje o napretku u tim područjima ne mora biti. Znamo kako je Vaše vrijeme dragocjeno i ne želimo da ga trošite na tumačenje suhoparnih brojki. Naša izvješća (eng. Reports) su profesionalna, čitljiva i lako se tumače.

P.S. većina naših izvještaja dostupni su klijentima 24/7 putem specijalnog linka i zaporke. Takođera, ti izvještaji prikazuju rezultate marketinga, web analitike ili optimizacije u realnom vremenu!